Rreth 403 qytetarë të Kosovës u bashkuan me grupe të ndryshme luftarake në Siri dhe Irak

Epoka e re

Rreth 403 qytetarë të Kosovës u bashkuan me grupe të ndryshme luftarake në Siri dhe Irak - Epoka e re