Nëntë vjet QKSS!

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), sot, më 17 Prill 2017 feston nëntë vjetorin e themelimit të saj. Në këtë përvjetor, ekipi i QKSS falënderon të gjithë partnerët, donatorët, bashkëpunëtorët, miqtë, mediat dhe publikun e gjerë për mbështetjen dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm.