Rrjetëzimi dhe stabilitetit në Ballkan

Konferencë:

Rrjetëzimi dhe stabilitetit në Ballkan: Lidhja e bashkëpunimit dhe siguria njerëzore

Data:

6-7 Prill 2017

Vendi:

Romë, Italy

Drejtori Ekzekutiv i QKSS-së, Florian Qehaja është ftuar si folës në konferencën e organizuar nga NATO Defense College Foundation në bashkëpunim me Central European Initiative dhe Balkan Trust for Democracy në Romë, Italy.  Z. Qehaja ka kontribuar në panelin e diskutimit me fokus në: Siguria përballë rrjeteve ilegale dhe trafikimit.

Konferencen mund ta ndiqni këtu: https://www.youtube.com/watch?v=d5vDwZ1QzJs