Vizitë studimore nga studentët e Universitetit të Linköpingut

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë më 14 Prill 2017, ka mirëpritur në ambientet e saj studentët nga organizata për Politikë të Jashtme nga Universiteti i Linköpingut gjate vizitës studimore në Prishtinë. Studentët patën mundësinë që të takohen me ekipën e QKSS dhe të shohin më nga afër punën dhe aktvitetet tona.