Barometri Kosovar i Sigurisë - Edicion Special: Politika e Jashtme dhe Dialogu me Serbinë

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) me kënaqësi ju fton të merrni pjesë në konferencen ku do të bëhet lansimi i raportit: Barometri Kosovar i Sigurisë - Edicion Special: Politika e Jashtme dhe Dialogu me Serbinë.

 

Vendi:

Hotel "Sirius", Prishtinë

 

Data:

09 shkurt 2018

 

Time:

10:00 - 11:30

Për shkak të numrit të kufizuar të ulësve, ju lutem ta konfrimoni pjesëmarrjen tuaj në konferencë më së largu deri më 08 shkurt 2018 në email adresën: tringa.naka@qkss.org apo në numrin e telefonit: 038 221 420.