Dekonstruktimi i perceptimeve publike: Politika e Jashtme e Kosovës dhe Dialogu me Serbinë

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në publikimin e Edicionit special të raportit Barometri Kosovar i Sigurisë - Dekonstruktimi i perceptimeve publike: Politika e Jashtme e Kosovës dhe Dialogu me Serbinë.

Data:

17 dhjetor 2018

Vendi:

Hotel Sirius, Prishtinë

Koha:

10:00 - 11:30

Marrë parasysh numrin e limituar të ulëseve, ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në e-mail adresë: tringa.naka@qkss.org apo në numrin e telefonit 038-221-420, jo më larg se data 14 dhjetor 2018.