Ekstremizmi i Dhunshëm dhe Mediat- Doracak për gazetarët

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) më 24 maj 2018 organizon konferencën ku do te bëhet lansimi i doracakut  “Ekstremizmi i Dhunshëm dhe Mediat- Doracak për gazetarët”   në kuadër të projektit: Parandalimi i ekstremizmit të dhunshëm përmes komunikimit.

Vendi:

Hotel Sirius, Prishtinë

Data:

24 maj2018

Koha:

10:00 - 12:00

Për shkak të numrit të kufizuar të ulësve, ju lutem ta konfrimoni pjesëmarrjen tuaj në konferencë më së largu deri më 22 maj 2018 në email adresën: tringa.naka@qkss.org apo në numrin e telefonit: 038 221 420.