Kërcënimet nga ekstremizmi i dhunshëm në Kosovë dhe rajon – Çka tutje?

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në konferencën "Kërcënimet nga ekstremizmi i dhunshëm në Kosovë dhe rajon – Çka tutje?".

Data:

13 mars 2019

Vendi:

Hotel "Emerald", Prishtinë

Koha:

09:00 - 16:00

Marrë parasysh numrin e limituar të ulëseve, ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në e-mail adresë: taulant.boshnjaku@qkss.org apo në numrin e telefonit 038-221-420, jo më larg se data 10 mars 2019.