NATO dhe Ballkani Perëndimor

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) në bashkëpunime me KFOR organizojnë ligjeratën/diskutimin “NATO dhe Ballkani Perëndimor”  me Zëvendës Asistentin e Sekretarit të përgjithshëm të NATO-s, Z. John Manza dhe drejtorin ekzekutiv të QKSS-së, Z. Florian Qehaja.

Diskutimi do të mbahet më:

Data: 19 qershor 2017

Vendi: Qendra Kulturore dhe Informative e BE-së, Rr. Rexhep Luci, Prishtinë

Koha: 16:00 – 17:30

Për shkak të numrit të kufizuar të ulëseve, luteni që ta konfirmoni pjesëmarrjen tuaj deri të premten, 16 qersho 2017 në email adresën: tringa.naka@qkss.org ose përmes telefonit në +381 38 221 420.