Njëzet vjet pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Grupi Ballkanik per Hulumtimin e Politikave (BPRG) kanë kënaqësinë të ju ftojnë të merrni pjesë në konferencën ndërkombëtare "Njëzet vjet pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor".

Data:

29 maj 2019

Vendi:

Hotel Emerald, Prishtine

Koha:

09:00-17:00

Marrë parasysh numrin e limituar të ulëseve, ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në e-mail adresë: tringa.naka@qkss.org apo në numrin e telefonit 038-221-420, jo më larg se data 25 majl 2019.