Përmbledhje e qasjes së Kosovës në deradikalizimin dhe ri-integrimin e qytetarëve të kthyer nga zonat e luftës në Siri dhe Irak

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ka kënaqësinë të ju ftojnë të merrni pjesë në konferencën ku do të publikohet raporti: Përmbledhje e qasjes së Kosovës në deradikalizimin dhe ri-integrimin e qytetarëve të kthyer nga zonat e luftës në Siri dhe Irak.

Data:

29 janar 2020

Vendi:

Qendra e Konferencave "Orion", Prishtinë

Koha:

10:00-11:30

Marrë parasysh numrin e limituar të ulëseve, ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në e-mail adresë: tringa.naka@qkss.org apo në numrin e telefonit 038-221-420, jo më larg se data 28 janar 2020.