Parandalimi i radikalizimit dhe ekstremizmit të dhunshëm në rrjetet sociale në Ballkanin Perëndimor

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë(QKSS) në kuadër të projektit të financuar nga BE “Mbështetje e mëtutjeshme e institucioneve në luftën kundër krimit të organizuar, korrupsionit dhe ekstremizmit të dhunshëm”  janë duke organizuar konferencën rajonale me temë “Parandalimi i radikalizimit dhe ekstremizmit të dhunshëm në rrjetet sociale në Ballkanin Perëndimor”, e cila do të mbahet në Hotel Sirius në Prishtinë gjatë datave 6 dhe 7 Qershor 2018.

Për shkak të numrit të limituar të ulëseve, ju lutem ta konfirmoni pjesëmarrjen tuaj më së largu deri me 31 maj 2018 ne email adresen: tringa.naka@qkss.org apo në numrin e telefonit +383 38 221 420.