Publikimi i raportit "Shpjegimi i dallimit: Cenueshmëria dhe Qëndrueshmëria ndaj Ekstremizmit të Dhunshëm në Kosovë’

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në publikimin e raportit me titull ‘Shpjegimi i dallimit: Cenueshmëria dhe Qëndrueshmëria ndaj Ekstremizmit të Dhunshëm në Kosovë’, projekt ky që financohet Berghof Foundation me përkrahje të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Gjermanisë.

Data:

25 tetor 2018

Vendi:

Hotel Swiss Diamond, Prishtinë

Koha:

10:00 - 12:00

Marrë parasysh numrin e limituar të ulëseve, presim përgjigjen dhe konfirmimin tuaj në këtë e-mail adresë: rudine.jakupi@qkss.org ose rudinë.a.jakupi@gmail.com deri më datën 22 tetor 2018.