Qëndrimi i komunitetit serb rreth ndryshimit të mandatit të Forcës së Sigurisë së Kosovës - Diskutimi në Viti dhe Kllokot

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë(QKSS) ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në panelin e diskutimit me temë: "Qëndrimi i komunitetit serb rreth ndryshimit të mandatit të Forcës së Sigurisë së Kosovës - Diskutimi  në Viti dhe Kllokot".

Data: 08 dhjetor 2017

Ora: 11:00 – 12:30

Vendi: Restaurant Lisi, Viti

Për shkak të numrit të kufizuar të ulëseve, ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në këtë event deri të enjten, 07 dhjetor 2017 përmes email adresës: tringa.naka@qkss.org apo përmes telefonit në numrin: +381 38 221 420.