Qëndrimi i komunitetit serb rreth ndryshimit të mandatit të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK)

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë(QKSS) dhe Qendra Kërkimore për Politika të Sigurisë (SPRC) ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në diskutimin me temë: Qëndrimi i komunitetit serb rreth ndryshimit të mandatit të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Diskutimi do të mbahet më:

Data: 1 nëntor 2017

Vendi: Hotel Swiss Diamond, Prishtinë

Koha: 11:00-12:30

Për shkak të numrit të limituar të ulëseve, ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj deri të marten, 30 tetor 2017 në email adresën: tringa.naka@qkss.org ose përmes telefonit +381 38 221 420.