“Roli i Shoqërisë Civile në Ndërtimin e Integritetit të Policë: Perspektiva e Ballkanit Perëndimorë”

POINTPULSE organizon konferencën “Roli i Shoqërisë Civile në Ndërtimin  e Integritetit të Policë: Perspektiva e Ballkanit Perëndimorë” që do të mbahet të enjten, 23 Mars 2017, nga ora 10:00 në Hotel Sirius, Rruga Agim Ramadani në Prishtinë.

Panelistët:

Magdalena Lembovska nga Analytica, Shkup;

Vladimir Erceg nga Qendra e Beogradit për Politika të Sigurisë, Beograd;

Sanjin Hamidičević nga Qendra për Studime të Sigurisë, Sarajevë;

Aleksandra Vavić nga Instituti Alternative, Podgoricë;

Besjana Kuci nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, Tiranë;

Plator Avdiu nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë, Prishtinë.