Rreziku i korrupsionit në Policinë e Kosovës

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe rrjeti rajonal i organizatave të shoqërisë civile POINTPULSE ju ftojnë të merrni pjesë në konferencën me temën “Rreziku i korrupsionit në Policinë e Kosovës”.

Data: 8 Dhjetor 2017
Koha: 10:00 - 12:00
Vendi: Qendra e Konferencave “Orion”, Prishtinë


Për shkak të numrit të kufizuar të ulëseve, ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në këtë event deri të enjten, 07 dhjetor 2017 përmes email adresës: tringa.naka@qkss.org apo përmes telefonit në numrin: +381 38 221 420.