Rritja e besimit dhe dialogut ndërmjet komunitetit të Zveçanit dhe institucioneve të zbatimit të ligjit në Kosovë

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në konferencën "Rritja e besimit dhe dialogut ndërmjet komunitetit të Zveçanit dhe institucioneve të zbatimit të ligjit në Kosovë".

Data:

08 prill 2019

Vendi:

Civil Sinergy Center, Mitrovica North

Koha:

10.00-12.30

Marrë parasysh numrin e limituar të ulëseve, ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në e-mail adresë: tringa.naka@qkss.org apo në numrin e telefonit 038-221-420, jo më larg se data 05 prill 2019.