Deklaratat e Gjuriqit frikësojnë dhe pengojnë integrimin e komunitetit serb

Telegrafi.com

Deklaratat e Gjuriqit frikësojnë dhe pengojnë integrimin e komunitetit serb - Telegrafi.com